Працювали над темою “Навіщо їсти”
Минулий тиждень учні 1-Б та 1-Г класу працювали над темою “Навіщо їсти”.
Розширили свої знання про складові компоненти їжі, про її користь та позитивний вплив на збереження і зміцнення здоров’я.
Ознайомилися з асортиментом страв, традиційних для населення України.
Добирали овочі, які потрібні для приготування українського борщу.
Досліджувати тему правильного і корисного харчування дітям допомогали Питайлик і Смачнюля. Адже протягом тижня учні працювали з цікавими зошитами “Абетка харчування” глобальної програми “Здорові діти” (авт. якого є Войцехівський М.Ф.)
Хлопчики і дівчатка шукали відповіді на питання:
Для чого ми їмо?
Як визначити корисну і шкідливу їжу?
Де живуть вітаміни?
Як поводитись за столом під час споживання їжі?
Які традиційні страви українців?
Тиждень був цікавим, спирався на досвід дітей і, як наслідок, діти отримали нові знання та новий досвід.